Välkommen till en av Stockholms största naprapatmottagningar med kliniker i Solna, på Östermalm, Kungsholmen och Stockholm City. Alla våra naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen vilket innebär att de bland annat har genomgått 4-årig högskoleutbildning vid Naprapathögskolan samt ett års yrkespraktik.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss, ring eller boka via hemsidan. Eftersom vi är anslutna till samtliga större försäkringsbolag är chansen stor att kostnaden för din behandling täcks av din sjukvårdsförsäkring.

Hos oss finns alltid akuttider reserverade för dig som behöver snabb hjälp, till och med samma dag. Ring 08-27 46 00 eller boka direkt här.

Naprapati räddade VM-deltagande

VM i Florida var säsongens stora höjdpunkt för Daniel Nordlund, vindsurfare som tävlar i Kona One-klassen. Redan under våren hade han känt smärtor i armbågen och i september, en dryg månad innan VM, var de så svåra att han inte längre kunde segla och fick diagnosen tennisarmbåge. ”Jag fick en tid hos Björn Hedman som direkt påbörjade en intensiv behandling”, berättar Daniel. Redan efter några få gånger märktes en radikal skillnad. ”Jag fick fantastisk hjälp som räddade mitt VM och jag kan varmt rekommendera Hedman Naprapater”, avslutar Daniel. Hur det gick i VM? Daniel slutade på sjätte plats av 54 seglare i sin klass.