[vc_row][vc_column width=”2/3″]

[vc_column_text]Kroppar i arbete behöver regelbunden översyn och service. Så enkelt är det. Vi naprapater har den kompetens som krävs för att kunna erbjuda experthjälp ute hos företag och organisationer, med såväl förebyggande arbete som behandlingar på plats. Hedman Naprapater har samlat erfarenheter från företag och organisationer i över 20 år, kunskaper som vi nu tar med till dig och din arbetsplats. Till grund ligger vår expertis om kroppar i arbete och till detta en gedigen erfarenhet av arbetsplatser och alla de miljöer och förutsättningar de innebär. Kontakta oss, vi vill gärna berättar om hur vi kan vara till tjänst.[/vc_column_text][vc_single_image image=”1818″ img_size=”medium”][vc_column_text]

Naprapatbussen – nära dig!

Stjärnklinikens Naprapatbuss erbjuder företag en helhetslösning inom friskvård. Vi besöker arbetsplatsen på avtalad tid och jobbar i förebyggande syfte vid till exempel stelhet och muskelspänningar och/eller vid akuta symtom såsom ryggskott, ischias, nackspärr, huvudvärk och musarm.

Varje åtgärd som läggs på personalens välbefinnande är en lönsam investering. Ett stort hot mot hälsan idag är stillasittande, monotona och/eller oergonomiska arbeten som utsätter kroppen för slitage och felbelastning.

Stjärnklinikens Naprapatbuss erbjuder tids- och kostnadseffektiv och hållbar friskvård direkt på arbetsplatsen. Eftersom behandlingen sker direkt på plats blir restiden obefintlig och personalens frånvaro inskränker sig till överenskommen behandlingstid. Ni slipper dessutom ha ett rum till förfogande för naprapaten, vilket ofta är ett problem i små kontorslokaler eller i trånga bodetableringar på byggarbetsplatser. Det enda vi behöver är en liten uppställningsplats samt tillgång till el.

 

Kontakta vår Leg.naprapat Lina Källkvist för mer info:

Tfn: 073 – 502 59 52
e-post: lina.k@stjarnkliniken.com

[/vc_column_text][vc_single_image image=”598″ img_size=”full”][vc_column_text]

Hårt arbetande kroppar i trygga händer

”Det råder full aktivitet ute på våra arbetsplatser och verksamheten rullar på i en rasande fart. Tempot är högt ute på våra entreprenader och anläggningsarbete innebär ofta omfattande fysisk belastning. För att lyckas i vårt dagliga arbete utan att våra kroppar tar skada behöver vi experthjälp både med förebyggande arbete och snabb hjälp när besvär dyker upp. Hedman Naprapater ger oss den trygghet det innebär att kunna hålla god takt i arbetet och samtidigt veta att våra kroppar är i goda händer. Vårt samarbete med Hedman Naprapater är en mycket viktig del av vårt ansvar gentemot vår personal och en förutsättning för vår framgång.”

Tobias Andersson, VD SVEAB

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″]

    Kontakta mig

    Vill du bli kontaktad av oss, fyll i formuläret så hör vi av oss.
    [/vc_column][/vc_row]