Naprapatklinik, Sundbyberg

I Sverige behandlas cirka 250 000 män och kvinnor mot både stelhet och smärta i muskler och leder. Tio minuter från Sundbyberg, i Solna, finns vår naprapatklinik som hör till en av Sveriges största. Under 20 års tid har vi hjälpt både elitidrottare och yrkesverksamma i alla möjliga branscher.

Vi förebygger, utreder och behandlar

När du tar hjälp av en naprapat kan du få hjälp med att förebygga, utreda och behandla den smärta och stelhet du har i muskler och leder. En kombination av bland annat stretching, ledmobilisering och massage ges för att få bukt med dina besvär. För att arbeta som naprapat hos oss måste du först ha genomgått en fyraårig högskoleutbildning samt ett års yrkespraktik. Alla våra naprapater är legitimerade av socialstyrelsen som ett bevis på detta. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Använd din sjukvårdsförsäkring hos oss

Vår naprapatklinik är ansluten till de flesta stora försäkringsbolag vilket ger dig en god möjlighet att få din behandling bekostad genom din sjukvårdsförsäkring. Vi erbjuder även student och pensionärsrabatt. Oavsett om du lider av ryggskott, nackspärr eller spänningshuvudvärk behöver du ingen remiss för att komma till oss. Du kan enkelt boka ditt besök via mail eller per telefon. Vi har även akuttider för dig som behöver snabb hjälp. Välkommen!