Naprapatklinik, Solna

Smärta och stelhet i muskler och leder är idag väldigt vanligt och drabbar både män och kvinnor. Ungefär 250 000 människor behandlas årligen med hjälp av naprapati. Vår naprapatklinik i Solna har under många år tagit emot både elitidrottare och människor som är verksamma i en rad olika branscher. Vi kan hjälpa dig med besvär så som ryggskott, tennisarmbåge, nackspärr eller spänningshuvudvärk för att nämna några.

Experter på samspelet mellan leder och muskler

Naprapater är experter på kroppens leder och muskler och samspelet mellan dessa. Genom att använda en kombination av ledmobilisering, stretching och massage kan en naprapat förbygga, utreda och behandla den smärta och stelhet som patienten lider av. Alla våra naprapater är legitimerade av socialstyrelsen och har en fyraårig högskoleutbildning samt yrkespraktik. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Få hjälp redan samma dag – boka en akuttid

Då vi på Hedman Naprapater är anslutna till de flesta stora försäkringsbolag finns det stor chans att din behandling täcks av din sjukvårdsförsäkring. Är du student eller pensionär får du rabatt. För de som behöver snabb hjälp reserverar vi akuttider och du kan få tid redan samma dag. Du behöver ingen remiss för att komma till oss. Ring eller maila för att boka ett besök hos någon av våra duktiga naprapater och bli fri från dina besvär redan idag. Välkommen!