Naprapatklinik Stockholm Östermalm

Välkommen till Hedman Naprapater och vår naprapatklinik på Gärdet i Stockholm. Vi har över 20 års erfarenhet och har hjälpt allt från elitidrottare till yrkesverksamma i alla branscher.

Varje år behandlas ungefär 250 000 svenskar mot stelhet och smärta i leder och muskler med hjälp av naprapati.

Rätt kombination för bästa resultat

En naprapat kan förebygga, utreda och behandla den stelhet och smärta som kan uppstå i både muskler och leder. Behandlingarna är en kombination av bland annat stretching och massage.

Alla våra naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen vilket innebär att de genomgått en fyraårig högskoleutbildning kombinerat med ett års yrkespraktik. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Boka en tid på vår naprapatklinik i Stockholm helt utan remiss

För att besöka vår naprapatklinik på Gärdet behöver du ingen remiss utan du kan enkelt boka en tid via mail eller per telefon. Vi är anslutna till många av de stora försäkringsbolagen.

Det finns alltså en stor chans att din behandling täcks av din sjukvårdsförsäkring, oavsett om du lider av ryggskott, spänningshuvudvärk eller nackspärr.

Vi ser även till att alltid ha akuttider reserverade för dig som behöver snabb hjälp och du kan få tid redan samma dag! Ring eller maila oss för att boka en tid.