Naprapatbehandling, Sundbyberg

Nackspärr, tennisarmbåge och spänningshuvudvärk är idag besvär som drabbar allt fler svenskar, närmare 250 000 tusen människor per år. Med hjälp av en naprapatbehandling kan du lindra stelhet och smärta i både muskler och leder. Vår klinik hittar du i centrala Solna, endast tio minuters resa från Sundbyberg.

Samspelet mellan olika tekniker

Samspelet mellan kroppens muskler och leder är något våra naprapater är experter på, tack vare sin gedigna utbildning och erfarenhet. Hos oss är du helt enkelt alltid i trygga händer. En naprapatbehandling kan innehålla exempelvis ledmobilisering, stretching och massage. Även ergonomi och träning är vanliga inslag vid behandlingar av några av kroppens vanligaste besvär. Vi har specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Vi kan hjälpa dig, oavsett besvär – boka en naprapat

För att boka en naprapatbehandling hos oss behöver du ingen remiss. Vi kan hjälpa dig oavsett om du har långvariga besvär eller behöver en akut tid redan samma dag som du ringer. Vi är idag anslutna till de största försäkringsbolagen och du kan därför ha möjlighet att bekosta din naprapatbehandling via din sjukförsäkring. Vi tycker att alla som besväras av onda och stela leder förtjänar bästa möjliga behandling, därför ger vi dig som är student eller pensionär ett lite lägre pris på våra naprapatbehandlingar.

Ring eller boka din tid direkt på vår hemsida.