Naprapatbehandling Solna

När det gäller regelbundna besök för naprapatbehandling är detta något många förknippar med idrott och idrottsskador. Men faktum är att du inte behöver vara en elitidrottare för att besväras av smärtsamma och stela muskler och leder.

Idag genomgår så många som 250 000 människor per år någon typ av naprapatbehandling. Många besöker vår klinik i Solna.

Behandling, ergonomi och träning

För att kunna behandla besvär så som ryggskott, nackspärr, tennisarmbåge och spänningshuvudvärk krävs en stor kunskap kring samspelet mellan muskler och leder. Med hjälp av bland annat stretching, mobilisering och massage behandlar naprapaten dina besvär.

För en del ingår även ergonomilära och träning för att förebygga besvär i framtiden. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Alla ska ha rätt till en naprapatbehandling

Alla människor förtjänar att leva ett liv utan att besväras av smärta och stela muskler och leder. Tack vare att vi idag är anslutna till några av de största försäkringsbolagen, kan många av våra patienter använda sig av sin sjukförsäkring.

Dessutom får du som är student eller pensionär en naprapatbehandling till något lägre pris än det ordinarie. Du behöver inte heller vänta för att boka tid. Det krävs nämligen ingen remiss för ett besök hos oss.

Behöver du träffa en naprapat akut så har vi alltid tider reserverade och du kan få hjälp redan samma dag.