Naprapatbehandling, Östermalm

Fler och fler människor lider idag av besvär som tennisarmbåge, spänningshuvudvärk och nackspärr. Med hjälp av en naprapatbehandling kan du lindra smärta i både muskler och leder. Ungefär 250 000 människor tar hjälp av naprapatin årligen och metoden används allt mer i den svenska hälso- och sjukvården. De som genomgått en naprapatbehandling på någon av våra kliniker på Östermalm eller Stureplan har kunnat bli fria från både stelhet och smärta.

Alltid i trygga händer hos våra naprapater

En naprapat är expert på samspelet mellan kroppens leder och muskler. Beroende på vilken typ av besvär du har används ofta en kombination av ledmobilisering, stretching och massage. Oavsett vilken teknik som används under din naprapatbehandling kan du känna dig trygg. Alla våra naprapater är legitimerade av socialstyrelsen och har en gedigen utbildning och erfarenhet. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Långvariga besvär eller akutbesök

Oavsett om du haft besvär under en längre tid eller behöver hjälp akut kan du alltid vända dig till oss. För att genomgå en naprapatbehandling hos oss behöver du ingen remiss och vi har akuttider reserverade för dig som behöver snabb hjälp. Då vi är anslutna till de flesta stora försäkringsbolag kan du med stor sannolikhet använda dig av din sjukvårdsförsäkring. Du som är pensionär eller student kan få en naprapatbehandling till ett billigare pris.

Ring eller maila oss för mer information och för att boka din behandling.