Naprapat, Sundbyberg

Muskel- och ledbesvär blir allt vanligare i vårt land och så många som 250 000 människor tar årligen hjälp av en naprapat för att få bukt med dessa besvär. En av Stockholms största naprapatmottagningar är Hedman Naprapater. Vi träffar varje dag allt från elitidrottare till människor med stillasittande arbete. Du hittar vår klinik i centrala Solna, tio minuter från Sundbyberg.

Vi hittar rätt behandlingsmetod för just dig

Alla typer av jobb sliter på din kropp på olika sätt. Arbetar du i en stillasittande miljö kanske du drabbas av besvär så som spänningshuvudvärk eller tennisarmbåge, medan du som har ett fysiskt påfrestande arbete kanske oftare drabbas av ryggskott eller nackspärr. Oavsett vilken typ av skada du lider av kan du alltid få hjälp av en naprapat hos oss.

Ledmobilisering, stretching och massage är några av de tekniker som vi på Hedman Naprapater använder oss av. Vi arbetar både med att behandla befintliga skador och med olika typer av förebyggande metoder, till exempel träning. Vi har specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Gedigen utbildning och yrkespraktik för våra naprapater

För att kunna arbeta som naprapat hos oss krävs det att du är legitimerad av Socialstyrelsen. Detta innebär att våra naprapater har en gedigen utbildning samt yrkespraktik. Vi ser alltid till att våra naprapater har den högsta möjliga nivån på både utbildning och erfarenhet.

Vill du veta mer om oss och våra behandlingar kan du ringa eller skicka oss ett mail. Du behöver ingen remiss för att besöka en naprapat hos oss.

Varmt välkommen!