Naprapat Stockholm City

Välkommen till Hedman Naprapater, din legitimerade naprapat i Stockholm City. Naprapati börjar bli mer och mer vanligt i Sverige där vi nu har årligen cirka 250 000 män och kvinnor som behandlas mot både stelhet och smärta i muskler och leder.

Vi har 20 års erfarenhet inom att behandla och förebygga skador för människor inom alla yrkesområden, det kan vara allt ifrån idrottsmän och kvinnor på elitnivå till kontorsarbetare.Vi kan idag kalla oss ett av Stockholms största Naprapatföretag med Naprapatkliniker runt om i Stockholm City.

Naprapat med expertis & erfarenhet

Våra medarbetare är legitimerade Naprapater hos Socialstyrelsen och har genomgått den utbildning och yrkespraktik som krävs för att kunna arbeta som naprapat. Alla olika typer av jobb sliter på din kropp på olika sätt Vi ser till att göra en ordentlig undersökning för att på så sätt kunna fastställa vilken behandling som passar bäst för just dig.

Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave). Våra naprapatkliniker är anslutna till de flesta av de stora försäkringsbolagen och det ger dig en god möjlighet att få din behandling bekostad av din sjukvårdsförsäkring.

Du behöver ingen remiss för att besöka någon av våra kliniker och det är därför enkelt att boka in en tid hos oss via mail eller per telefon.

Naprapat i Stockholm City – Kontakta oss!

Vi har idag ett flertal olika kliniker runt om i Stockholm city så förhoppningsvis har vi en plats som passar för just dig. Om du har några funderingar eller om du helt enkelt vill boka in en tid hos oss så tveka inte att höra av dig till någon av våra kliniker redan idag.

Vi har även reserverade tider för Akuta behov som gör det möjligt att du kan få en tid redan samma dag för akuta besvär.

Välkommen till Hedman Naprapater!