Naprapat Stadshagen

Välkommen till Hedman Naprapater när du söker en naprapat i Stadshagen. Hedman Naprapater är idag ett av Stockholms största naprapatföretag och vi träffar varje dag människor från en stor variation av branscher på våra kliniker i Stadshagen och runt om i Stockholm.

Vi träffar dagligen allt ifrån elitidrottare till kontorsarbetare, våra naprapater kan hjälpa människor med alla olika bakgrunder. Mer än 250 000 människor i Sverige tar årligen hjälp av en naprapat för att bli av med sina muskel- och ledbesvär.

Allt från plötsliga till långvariga skador

Det spelar ingen roll ifall du har ett arbete som innebär mycket stillasittande eller tung fysisk belastning. Båda typerna sliter på kroppen fast på olika sätt och därför kan det behövas olika typer av behandling beroende på din bakgrund.

Vanliga besvär kan vara allt från plötsliga skador så som ryggskott och nackspärr, till skador som uppstår under en längre tid som till exempel tennisarmbåge och spänningshuvudvärk.

Hör av dig till oss – din naprapat i Stadshagen

Det behövs ingen remiss från en läkare för att boka in en tid hos oss och vi har många kliniker runt om i Stockholm nära dig. Hör av dig till oss via telefon eller mail om du vill veta mer eller om du vill boka in en tid hos våra skickliga naprapater redan idag!

Välkommen till Hedman Naprapater.