Naprapat, Solna

Att besöka en naprapat för olika typer av muskel- och ledbesvär blir allt vanligare bland svenskarna. Cirka 250 000 människor tar årligen hjälp av naprapati. Hedman Naprapater är ett av Stockholm största naprapatföretag och vi har kliniker i Solna samt på Östermalm och Stureplan i centrala Stockholm. Vi träffar dagligen allt från idrottsmän på elitnivå till människor som arbetar i kontorsmiljö.

Från plötsliga till långvariga skador

Huruvida du har ett arbete som innebär mycket stillasittande eller tung fysisk belastning, spelar ingen roll. Båda typerna sliter på kroppen på olika sätt. Vanliga besvär kan vara allt från plötsliga skador så som ryggskott och nackspärr, till skador som uppstår under en längre tid som till exempel tennisarmbåge och spänningshuvudvärk.

Behandla och lär dig förebygga

Med hjälp av en rad olika tekniker som ledmobilisering, stretching och massage, kan naprapaten behandla den stelhet och smärta som du upplever i dina muskler samt hjälpa dig att förebygga nya skador av samma slag. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Kvalitetssäkrad utbildning för våra naprapater

Alla naprapater som arbetar hos oss på Hedman Naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen. Detta innebär att de bland annat genomgått en fyraårig högskoleutbildning kombinerat med en ettårig yrkespraktik. För att besöka en naprapat hos oss behöver du ingen remiss från läkare utan du kan enkelt boka din tid per telefon eller via vår internetbokning.

Välkommen!