Naprapat Södermalm

Ibland gör kroppen ont. Ibland är den stel, värker, är stressad, har skador eller ömmar. Det är vardagliga problem för en mängd människor. Vid sådana tillfällen behöver man en expert på kroppen. En expert som kan ta reda på varifrån det kommer, hur kroppens delar är sammankopplade och hur problemen ska behandlas.

Naprapat Södermalm – När ska man uppsöka en naprapat?

Ett vanligt problem i vårt moderna samhälle är att stress orsakar olika typer av smärtor. Det kan vara i muskler, i leder och i många fall även uttrycka sig genom spänningar, huvudvärk eller sämre funktioner i inre organ såsom mage och tarmar. I vissa fall skapar stress bara en kropp som inte kan slappna av, vilket också bör tas på allvar.

Många människor har också direkta skador orsakade av andra problem såsom idrottsskador, arbetsskador, överbelastningar under längre tid eller olyckor. Det kan handla om knäskador, ryggskador, axelbesvär, höftskador och egentligen skador var som helst på kroppen.

När smärtor likt dessa förekommer kan en naprapat på Södermalm vara till stor hjälp för att rehabilitera kropp och system. Faktum är att över 250 000 svenskar får hjälp av naprapati varje år och en mängd människor får en bättre vardag och kan behandla sina problem. Vissa genom att mjuka upp muskulatur, manipulation, mobilisering eller massage, och vissa genom stötvågsbehandlingar, ledbehandlingar eller akupunktur. Ofta genomförs tester för att veta vilka behandling som kan vara mest lämpad och effektiv för varje enskild person.

Vilka är Hedmans Naprapater på Södermalm?

Hedmans Naprapater på Södermalm är en av Stockholms största naprapatkliniker. Med sina kliniker som ligger centralt på Södermalm, Östermalm, Kungsholmen, i Solna och i Stockholm city, bedriver vi både företagshälsovård, naprapatbehandlingar för privatpersoner och akutvård.

Vår företagshälsovård bedrivs ute på våra kunders arbetsplatser då vi kan ge massage eller ergonomisk rådgivning. Det innebär i många fall reducerad sjukfrånvaro, tidsbesparingar och nöjda medarbetare på arbetsplatsen. Vi hjälper privatpersoner till en snällare och omhändertagande livsstil, och många blir av med både smärtor, skador och stress. Akuttider är också en viktig prioritering inom vår verksamhet då personer med akuta problem snabbt ska kunna få hjälp. Ofta har vi akuttider samma dag som vi blir uppsökta.

Alla våra medarbetare är legitimerade via socialstyrelsen och har genomgått en fyraårig utbildning på Naprapathögskolan samt praktik under ett år. Alla har även certifikat tilldelat av branschrådet Svensk Massage.

Lider du av värk, stela muskler eller stressymptom? Hedman Naprapater på Södermalm hjälper dig till en mjukare vardag igen.