Naprapat, Östermalm

Hedman Naprapater är idag en av Stockholms största naprapatföretag och vi träffar varje dag människor från en stor variation av branscher på våra kliniker på Östermalm och Stureplan. Mer än 250 000 människor tar årligen hjälp av en naprapat för att bli av med sina muskel- och ledbesvär.

Ta hand om din kropp

Ditt arbete sliter på din kropp, oavsett om du är mycket stillasittande eller har ett fysiskt krävande jobb. Du kan drabbas av allt från spänningshuvudvärk och tennisarmbåge som ofta utvecklas över en längre tid, till mer akuta skador som nackspärr och ryggskott. När du träffar en naprapat hos oss ser denne alltid till att göra en ordentlig undersökning för att kunna fastställa vilken typ av behandling som passar just dig. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

En kombinationsbehandling bestående av till exempel stretching och massage är en vanlig variant. Naprapaten ser även till att arbeta i förebyggande syfte för att du ska slippa liknande besvär i framtiden.

Boka tid hos en naprapat redan idag!

För att kunna arbeta som naprapat måste man vara legitimerad av Socialstyrelsen. Det blir du om du genomgått den utbildning och yrkespraktik som krävs för att bli naprapat. För att komma till oss behöver du ingen remiss så ring eller maila oss för att boka tid hos en av våra duktiga naprapater redan idag!