Naprapat Kungsholmen

Välkommen till Hedman Naprapater om du vill besöka en legitimerad naprapat på Kungsholmen. Att besöka en naprapat för olika typer av muskel- och ledbesvär blir allt vanligare bland svenskarna, cirka 250 000 människor tar årligen hjälp av en naprapat.

Hedman Naprapater är ett av Stockholm största naprapatföretag och vi har kliniker på Kungsholmen samt på många andra platser runt om i Stockholm. Vi träffar dagligen människor med alla möjliga bakgrunder, idrottsmän på elitnivå till människor som arbetar i kontorsmiljö.

Besök hos naprapat hjälper i akuta & förebyggande syften

Oavsett om du är mycket stillasittande eller har ett fysiskt krävande jobb. Du kan drabbas av allt från spänningshuvudvärk och tennisarmbåge som ofta utvecklas över en längre tid, till mer akuta skador som nackspärr och ryggskott. När du träffar en naprapat hos oss ser denne alltid till att göra en ordentlig undersökning för att kunna fastställa vilken typ av behandling som passar just dig.

Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Legitimerad naprapat på Kungsholmen – Kontakta oss!

Alla våra naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen. Det blir du om du genomgått den utbildning och yrkespraktik som krävs för att bli naprapat.

För att komma till oss behöver du ingen remiss så ring eller maila oss för att boka en tid hos en av våra skickliga naprapater redan idag!