Naprapat, Hornsberg

Över 250 000 människor i Sverige tar årligen hjälp utav en Naprapat för sina muskel- eller ledbesvär. Vi är idag ett av Stockholms största naprapatföretag och har kliniker runt om i Stockholm, bland annat i Hornsberg. Vi har erfarenhet att behandla människor med alla typer av bakgrunder, det kan vara allt ifrån elitidrott till kontorsarbete. Naprapati är till för alla!

Arbete sliter på kroppen

Det spelar ingen roll om du har ett fysiskt aktivt arbete eller om du är mestadels stillasittande, slitaget på kroppen finns ändå där. Vanliga besvär kan antingen vara plötsliga besvär så som ryggskott eller nackspärr, men skador som uppstår efter en längre tid så som spänningshuvudvärk är också vanligt förekommande. Vi ser alltid till att göra en ordentlig undersökning för att kunna fastställa vad som passar bäst för just dig!

Hör av dig till våran Naprapatklinik i Hornsberg

Alla våra naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen och har genomgått den utbildning och yrkespraktik som krävs för att bli naprapat. För att besöka våra naprapater så behövs ingen remiss ifrån läkare, om du har några funderingar eller om du helt enkelt vill boka in en tid redan idag så hör av dig till våran naprapatklinik i Hornsberg.

Välkommen!