Kontorsmassage, Sundbyberg

Ungefär tio minuter från Sundbyberg, i Solna, finns Hedman Naprapater. Vi har stor erfarenhet när det kommer till kroppen i arbete och vet att en stressig miljö kan leda till skador och sjukdom. Ett sätt för dina anställda att hålla sig friska och må bra är att erbjuda kontorsmassage. En tjänst där en massör regelbundet besöker ditt företag eller din organisation.

Varför kontorsmassage?

Att erbjuda tjänster som kontorsmassage är något som ökar ute bland företagen. Man har tydligt sett de positiva effekterna av massage och hur behandlingen skänker glädje och ny energi till de anställda. De anställda utför i sin tur, sitt arbete ännu bättre, tack vare att de får en lugn stund helt för sig själva. Massören som utför din behandling är alltid certifierad av branschrådet Svensk Massage så du kan slappna av och känna dig helt trygg i personens händer.

Hos vissa företag ses massören bara som en del av en större helhet. Vi kallar den helheten för Företagsmassage Plus. Tjänsten innebär att utöver massören som regelbundet besöker företaget, kommer även en naprapat några gånger per år. Naprapatens uppgift är att se över helheten så som arbetsmiljö och ergonomi.

Hur går behandlingen till?

En behandling tar 25 minuter och ger dina ömma muskler och stela leder en chans att slappna av och återhämta sig. Din blodcirkulation ökar och du känner ett allmänt välbehag. Att utöver massören, även koppla in en naprapat har visat sig vara en bra lösning för ett stort antal företag.

Ring oss eller skicka oss ett mail så kontaktar vi dig och berättar mer om vad vi kan erbjuda dig och dina anställda.