Kontorsmassage, Solna

Idag är det många människor som ofta åsidosätter sig själva och sina behov på grund av en stressig vardag och alla saker som ska hinnas med. Detta kan leda till trötthet, skador och i värsta fall till sjukdom. Något som blir allt mer populärt att införa på företag är tjänster som kontorsmassage, för att anställda ska vara friska och må bra. Vi har vår klinik i Solna men kan besöka ditt företag eller din organisation regelbundet för att utföra tjänsten.

Fyll på med ny energi med kontorsmassage

Under våra verksamma år har vi på Hedman Naprapater upptäckt, inte bara hur nödvändig en tjänst som kontorsmassage är, utan även hur uppskattad den är bland de som arbetar på ett företag. Att kunna få en regelbunden stund för sig själv ger både glädje och ny energi.

Hos vissa företag ses massören bara som en del av en större helhet. Vi kallar den helheten för Företagsmassage Plus. Tjänsten innebär att utöver massören som regelbundet besöker företaget, kommer även en naprapat några gånger per år. Naprapatens uppgift är att se över helheten så som arbetsmiljö och ergonomi.

Hur hjälper en massage dig?

Med hjälp av massage lindrar du inte bara smärta och stelhet i muskler och leder. Du ökar även blodcirkulationen och får en avslappnande effekt. En behandling tar 25 minuter och när vi är klara så kommer du att känna dig mycket piggare och gladare. Hos oss är alla massörer certifierade av branschrådet Svensk Massage, så du kan vara helt säker på att du är i goda händer.

Vill du veta mer om kontorsmassage och vad vi kan erbjuda dig och ditt företag? Hör av dig till oss så berättar vi mer.