Kontorsmassage, Östermalm

Många av oss lever idag hektiska liv med många bollar i luften och mycket som ska hinnas med. Detta i sin tur gör att vi åsidosätter oss själva vilket leder till skador, sjukdom och frånvaro från arbetet. Ett sätt att hjälpa anställda till att må bra och vara friska är att införa kontorsmassage. Från någon av våra kliniker på Östermalm eller Stureplan har vi möjlighet att åka ut och besöka just ditt företag eller din organisation.

Regelbundet eller när behovet uppstår

Kontorsmassage är en tjänst som är både nödvändig och mycket uppskattad bland anställda och vi på Hedman naprapater märker hur allt fler företag väljer att erbjuda tjänster som denna. Ni kan själva välja om ni vill att en massör kommer regelbundet på bestämda dagar eller någon gång ibland när behovet finns.

Hos vissa företag ses massören bara som en del av en större helhet. Vi kallar den helheten för Företagsmassage Plus. Tjänsten innebär att utöver massören som regelbundet besöker företaget, kommer även en naprapat några gånger per år. Naprapatens uppgift är att se över helheten så som arbetsmiljö och ergonomi.

Fördelarna med kontorsmassage

Fördelarna med denna typ av tjänst är många. En klassisk massage ger inte bara lindring åt spända och ömma muskler, utan den ökar även blodcirkulationen och ger en avslappnande effekt. Dessa saker tillsammans bidrar till ett allmänt välbefinnande för de anställda. Alla massörer som arbetar hos oss idag är certifierade av branschrådet Svensk Massage.

Om du är intresserad av vår tjänst för kontorsmassage så är du varmt välkommen att ringa oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag på allra bästa sätt.