Kontorsmassage, Kungsholmen

Fler och fler företag börjar implementera regelbunden kontorsmassage runt om i Sverige. Vi på Hedman naprapater har arbetat tillsammans med en rad välkända företag runt om i Stockholm, bland annat på Kungsholmen. Vår erfarenhet har gett oss den kompetens som krävs för att kunna erbjuda rätt hjälp på alla olika typer av arbetsplatser, både vid behandlingar av befintliga besvär och i förebyggande syfte.

Alla typer av arbete sliter på kroppen

Kontorsmassage har visat sig vara ett väldigt effektivt koncept för att hålla dina medarbetare friska och fria från arbetsrelaterade skador. Både stillasittande och fysiskt krävande arbete sliter på kroppen, genom att erbjuda kontorsmassage så kan ni på företaget förebygga skador och på så sätt fortsätta ha friska och välmående anställda.

Kontorsmassage är både uppskattat och avslappnande

Att kunna få ha en regelbunden massagestund ger både glädje och ny energi till medarbetarna på arbetsplatsen. Det lindrar inte bara smärta och stelhet i muskler och leder, det ökar även blodcirkulationen och ger en väldigt avslappnande effekt. Alla våra massörer på Hedman Naprapater är certifierade av branschrådet Svensk Massage, så du kan vara säker på att du är i goda händer.

Hör gärna av er till oss för mer information om vad vi kan erbjuda dig och ditt företag!