Akut naprapatklinik, Sundbyberg

Alla människor råkar någon gång ut för en skada, antingen på sin arbetsplats eller på sin fritid som kräver ett akut besök hos en naprapatklinik. Hos oss på Hedman Naprapater finns alltid akuttider reserverade för den som behöver snabb hjälp. Du behöver ingen remiss utan ringer direkt till vår klinik som finns i Solna, ett stenkast från Sundbyberg och bokar din tid. Oftast kan du få hjälp redan samma dag.

Kunskap och erfarenhet hos vår naprapatklinik

Ryggskott, nackspärr och bristningar i muskelfästen är alla exempel på vanliga akutskador som kan uppstå. Genom olika typer av behandlingar ofta i kombination med varandra, kan våra duktiga naprapater hjälpa dig vid ditt akutbesök. Alla naprapater som arbetar hos oss är legitimerade av Socialstyrelsen och har all den kunskap och erfarenhet som krävs för att göra ett riktigt bra arbete. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Allt fler tar hjälp av naprapati

I Sverige behandlas över 250 000 tusen människor årligen med hjälp av naprapati. Metoder som akupunktur, mobilisering och massage blir allt vanligare och allt mer populära inom den svenska hälso- och sjukvården. Tack vare att vi är anslutna till majoriteten av de stora försäkringsbolagen i Sverige är chansen att din behandling täcks av din sjukvårdsförsäkring stor. Mer information om detta hittar du på försäkringsbolagens egna hemsidor.