Akut naprapatklinik, Solna

Har du råkat ut för en skada på arbetet eller när du utövat någon sport och behöver akut besöka en naprapatklinik i Solna? Varje dag tar vi på Hedman Naprapater emot allt från elitidrottare till människor som är verksamma i alla möjliga typer av branscher. Hos oss behöver du ingen remiss och vi har alltid akuttider reserverade för dig som behöver hjälp redan samma dag.

Kombinationsbehandling av akutbesvär

Beroende på vad för typ av akut skada du har använder naprapaten sig av olika typer av behandlingsmetoder. Ryggskott, nackspärr och muskelbristningar är några vanliga akutbesvär och dessa behöver ofta någon typ av kombinationsbehandling för bästa resultat. Vi har specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave). Alla våra naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen och har genomgått den utbildning som krävs för att erhålla legitimationen. Hos oss är du alltid i trygga händer.

Allt från massage till akupunktur hos naprapatkliniken

Över 250 000 kvinnor och män tar årligen hjälp av naprapatin som används allt mer inom den svenska hälso- och sjukvården. Vi arbetar med metoder som till exempel akupunktur, mobilisering och massage. Hedman Naprapater är även anslutna till de flesta stora försäkringsbolag i Sverige. Detta innebär att du kan ha möjlighet att bekosta din behandling via din sjukvårdsförsäkring.