Akut naprapatklinik, Östermalm

Ryggskott, nackspärr, låsning av kotor och bristningar i muskelfästen är alla exempel på vanliga skador som kan göra att du akut behöver besöka en naprapatklinik. När du ringer till vår klinik på Gärdet i centrala Stockholm kan du boka en tid redan samma dag, dessutom helt utan en remiss.

Detta är möjligt då vi ser till att alltid ha akuttider reserverade för de människor som behöver snabb hjälp.

Expertis och erfarenhet

Naprapater är experter på kroppens muskler och leder och sambandet mellan dessa. Våra duktiga naprapater har alla en gedigen utbildning samt erfarenhet och är legitimerade av Socialstyrelsen. De gör allt för att ditt akutbesök hos oss ska kännas så tryggt och behagligt som möjligt trots omständigheterna.

En modern typ av behandling

Naprapati är en behandling som blir allt vanligare inom den svenska hälso- och sjukvården och över 250 000 människor behandlas årligen. De behandlingar vi på Hedman Naprapater erbjuder är ofta en kombination av till exempel mobilisering och massage. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Då våra kliniker är anslutna till de flesta stora försäkringsbolagen i Sverige har många av våra patienter kunnat bekosta sin behandling med hjälp av sin sjukvårdsförsäkring.

Vill du veta mer om oss eller boka en akut tid hos någon av våra kliniker är du varmt välkommen att ringa.