Akut naprapatbehandling, Sundbyberg

Är du i behov av en akut naprapatbehandling på grund av en skada? Ring då till oss på Hedman Naprapater och boka en tid direkt. Vår klinik ligger i Solna, tio minuters resväg från Sundbyberg. Tack vare att vi alltid har reserverade tider för akuta besök kan du få en tid redan samma dag. Hos oss behöver du heller ingen remiss.

Snabb och smidig hjälp

Din akuta naprapatbehandling börjar med att du blir grundligt undersökt så att naprapaten kan konstatera vilken typ av behandling du behöver. Ibland räcker det inte med endast en typ av behandling utan en kombination av olika metoder behövs. Några exempel på behandlingsmetoder är mobilisering, stretching av muskler samt massage. Vi har specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

En av Stockholms största naprapatmottagningar

Vi är en av Stockholms största naprapatmottagningar och har idag tre stycken kliniker. Efter dryga 20 år i branschen har vi den expertis som krävs för att behandla exempelvis akuta skador som ryggskott, muskelbristningar med mera. Alla våra naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen och alla våra massörer har certifikat från branschrådet Svensk Massage. Vill du använda din sjukvårdsförsäkring för att bekosta din behandling går det i de allra flesta fallen bra, då vi är anslutna till de flesta stora försäkringsbolag.