Akut naprapatbehandling, Solna

Att besöka naprapaten är något som många förknippar med regelbundenhet, för att slappna av och få en stund för sig själv. Allt detta stämmer men det finns även tillfällen där människor är i akut behov av en naprapatbehandling. Det kan till exempel handla om en skada som inträffat på arbetsplatsen och resulterat i ett ryggskott. För att komma till vår klinik i Solna behöver du ingen remiss och kan få en tid redan samma dag, då vi ser till att alltid ha akuttider reserverade.

Förhindra akuta skador i framtiden med naprapatbehandling

Samspelet mellan kroppens muskler och leder är något en naprapat känner till väl. Stretching, massage och mobilisering är flera av de tekniker som används vid akuta besvär. Du får även veta mer om ergonomi och träning för att kunna förebygga liknande typer av skador i framtiden. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Kan jag använda mig av min sjukvårdsförsäkring?

Alla Hedman Naprapaters kliniker är idag anslutna till de flesta stora försäkringsbolag i Sverige. Tack vare detta kan många av de som besöker oss för en akut naprapatbehandling använda sig av sin sjukvårdsförsäkring. Är du som besöker oss student eller pensionär får du dessutom ett lite lägre pris.

Ring och boka ditt besök hos oss redan idag!