Akut naprapatbehandling, Östermalm

Har du skadat dig på din arbetsplats eller på din fritid och är i behov av en akut naprapatbehandling? Hos oss på Hedman Naprapater på Östermalm ser vi till att alltid ha akuttider reserverade för dig som behöver snabb hjälp. Ringer du och bokar får du tid för en naprapatbehandling redan samma dag.

Vi stretchar, masserar och mobiliserar

När du kommer till kliniken för en akut naprapatbehandling börjar vi alltid med en grundlig undersökning för att se vart skadan uppstått och vilken typ av behandling som är mest lämplig. Ledmobilisering, stretching och massage är några av de tekniker som vi använder oss av. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Vilka är våra naprapater?

För att arbeta som naprapat hos oss på Hedman Naprapater krävs det att du är legitimerad av Socialstyrelsen. Legitimerad naprapat blir du efter att ha genomgått en fyraårig utbildning samt handledd heltidstjänstgöring under ett år inom svensk hälso- och sjukvård.

Expertis som inger trygghet

Hedman Naprapater är en av Stockholms största mottagningar för naprapatbehandlingar och har varit verksamma i branschen i 20 år. Vår expertis gör att du kan känna dig trygg och lugn hos oss. Vi är anslutna till några av Sveriges största försäkringsbolag vilket gör att många kan använda sin sjukvårdsförsäkring för att bekosta sitt besök hos oss.