Akut naprapat, Sundbyberg

Vaknade du upp med nackspärr eller lyfte du någonting tungt på din arbetsplats? Skador som nackspärr och ryggskott är vanliga och kan drabba dig helt plötsligt när du minst anar det. På vår klinik i centrala Solna, endast tio minuter från Sundbyberg, kan du få akut hjälp av en naprapat redan samma dag som skadan inträffar.

Förlora inte dyrbar tid

Vi på Hedman Naprapater har alltid reserverade tider för dig som behöver snabb hjälp. Du slipper ha ont i onödan och förlora dyrbar tid på till exempel din arbetsplats. Du bokar din akuttid direkt via telefon och behöver ingen remiss.

Att bekosta din behandling

Våra naprapatkliniker är anslutna till de flesta försäkringsbolag i Sverige. Det innebär att det finns en stor chans att din behandling täcks av din sjukvårdsförsäkring. Mer information om detta kan du hitta på försäkringsbolagens egna hemsidor. Besökskostnaden för studenter och pensionärer är rabatterad.

En behandling som ger resultat

För att en naprapat ska kunna hjälpa dig med de skador som du lider av använder denna en rad olika effektiva tekniker som till exempel ledmobilisering, stretching och massage. I Sverige tar idag över 250 000 människor hjälp av naprapatin för att behandla skador i muskler och leder. Vi har specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).