Akut Naprapat Stockholm

Välkommen till Hedman Naprapater när du söker en akut naprapat i Stockholm City. Vi behandlar alla typer av vanligt förekommande skador som t ex Ryggskott, nackspärr, låsningar av kotor. Dessa kan uppstå plötsligt och är väldigt begränsande så vi vet om att det är mycket viktigt att få hjälp så snart som möjligt för att inte gå miste om dyrbar tid.

Våra kliniker i Stockholm city har reserverade tider för akuta naprapatbehandlingar, i och med detta så är det fullt möjligt att du kan få en tid för behandling redan samma dag.

Naprapat med erfarenhet & utbildning

Alla våra naprapater har en gedigen utbildning och är legitimerade av Socialstyrelsen, detta krävs för att få arbeta som Naprapat. Det är väldigt viktigt för oss att du ska känna dig så trygg som möjligt på ditt akutbesök hos oss.

Vi har erfarenhet inom alla typer av besvär och behov och du kan därför vara säker på att du är i rätta händer när du kommer in till oss för behandling. Vi har även specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).

Akut naprapatbehandling Stockholm city – Se våra kliniker nedan

Välkommen till Hedman Naprapater!