Akut naprapat, Solna

En arbetsskada uppkommer vanligtvis efter många års arbete, men ibland händer det att den dyker upp plötsligt i form av till exempel ryggskott eller nackspärr. På vår klinik i Solna kan du boka in ett akut besök hos en naprapat och få en tid redan samma dag.

Snabb hjälp för dig som behöver det

Vi på Hedman Naprapater har alltid akuttider reserverade för dig som behöver snabb hjälp, du behöver heller ingen remiss för att besöka någon av våra kliniker, utan bokar direkt via telefon. Tack vare detta slipper du förlora dyrbar tid på arbetet eller hemma med din familj på grund av din skada.

Använd din sjukvårdsförsäkring

Hedman Naprapater är anslutna till de flesta försäkringsbolag och chansen är därför stor att du kan få din akuta behandling bekostad av din sjukvårdsförsäkring. De exakta villkoren kan du hitta på försäkringbolagens egna hemsidor. Ett besök för dig som är student eller pensionär är rabatterat.

En välkänd och effektiv behandling

Naprapati är en mycket effektiv behandling och över 250 000 svenskar tar hjälp av behandlingen varje år. Med hjälp av olika tekniker som till exempel ledmobilisering, stretching och massage kan en naprapat behandla de akuta skador du kan ha dragit på dig. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).