Akut naprapat, Östermalm

Skador som till exempel nackspärr eller ryggskott är inte bara vanliga, utan även mycket smärtsamma och begränsande. Hedman Naprapater har en klinik på Östermalm i centrala Stockholm, dit du kan komma för ett akut besök hos en av våra naprapater redan samma dag som du drabbas av din skada.

Vi besparar dig onödigt lidande

Genom att vi på Hedman Naprapater alltid har reserverade tider för de patienter som behöver träffa en naprapat omgående, kan vi bespara dig både tid och lidande på grund av smärta och orörlighet. Du kan ringa och boka din tid direkt och det finns inget behov av en remiss.

Vi behandlar alla typer av skador och besvär

En behandling tar cirka 45 minuter och olika typer av tekniker som till exempel stretching och massage används beroende på vad för typ av skada eller besvär du lider av. Tack vare att vi är anslutna till de flesta stora försäkringsbolag i Sverige är chansen stor att du kan bekosta din behandling via din sjukvårdsförsäkring.

Varje år tar över 250 000 människor, både män och kvinnor, hjälp av naprapati. Det är en effektiv metod, inte bara för att behandla akuta skador som uppstått utan även för att förebygga liknande skador och besvär i framtiden. Vi har också specialkompetens vad gäller akupunktur, dry-needling, redcord samt stötvågsbehandling (shock wave).