Akut Naprapat Kungsholmen

Vi vet om att skador ofta uppstår plötsligt och vi på Hedman Naprapater har därför alltid reserverade tider för Akuta behandlingar för dig som behöver snabb hjälp. I och med detta så kan du få hjälp av våra naprapater på Kungsholmen eller på nån av våra andra kliniker runt om i Stockholm redan idag.

Vanligt förekommande problem så som nackspärr, ryggskott är väldigt begränsande och det kan få dig att förlora dyrbar tid från ditt arbete.

Akut naprapatbehandling på Kungsholmen

Det behövs ingen remiss ifrån läkare för att besöka våra naprapater och bokning av tid kan ske direkt via telefon. Våra behandlingar brukar oftast ta cirka 45 minuter och olika typer av tekniker som till exempel stretching och massage används beroende på vad för typ av skada eller besvär du lider av.

Alla våra kliniker är idag anslutna till de flesta stora försäkringsbolag i Sverige är chansen stor att du kan bekosta din behandling via din sjukvårdsförsäkring.

Ett av Stockholms största naprapatföretag

Vi är en av Stockholms största naprapatmottagningar och har idag ett flertal kliniker runt om i Stockholm. Efter runt 20 år i branschen har vi den expertis som krävs för att behandla både akuta skador och skador som uppstått under en längre tid.

Alla våra naprapater är legitimerade av Socialstyrelsen och alla våra massörer har certifikat från branschrådet Svensk Massage.