Fanny Skagerling

Utbildad på naprapathögskolan. Vidareutbildad inom dry needling. Intresserad av idrottsmedicin. Arbetar på kliniken i Solna  

Jennie Ekendahl

Arbetar på kliniken på Sturegatan. Examen Naprapathögskolan 1999. Vidareutbildad inom akupunktur för smärta, Karolinska Institutet. Arbetar mycket med stötvåg, akupunktur och triggerpunktsbehandling.

Karolin Palmertz Cerne

Arbetar på kliniken på Sturegatan. Naprapatexamen 1993. OMI-examen 2013 med en fördjupning av diagnostik inom klinisk ortopedisk medicin. Fystränare för Brommapojkarna , Flerfaldig vinnare av Vikingarännet, SM guld och flera övriga SM- medaljer på hastighetsskridskor.

Julia Appel

Arbetar på klinikerna på Hornsberg och Söder. Utbildad vid Naprapathögskolan. Vidareutbildad inom Dry-needling. Intresserad av idrottsmedicin.

Jenny Hytte

Arbetar på kliniken i Solna. Utbildad på Naprapathögskolan. Vidareutbildad inom dry needling. Intresserad av ämnesområdet smärta.

Johan Hermansson

Arbetar på kliniken på Hornsberg. Utbildad på Naprapathögskolan. Vidareutbildad inom akupunktur för smärta och dry needling, Akupunkur akademin.

Lisa Öqvist

Arbetar på kliniken på Sturegatan. Utbildad på Naprapathögskolan och Axelsons Gymnastiska Institut. Vidareutbildad inom stötvåg och dry nedling och är även certifierad massör.

Max Ogesten

Arbetar på kliniken på Sturegatan. Utbildad på Naprapathögskolan och Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. Vidareutbildad inom stötvåg och dry needling och är även certifierad massör.

Sandra Johansson

Arbetar på kliniken i Stockholm city. Utbildad på Naprapathögskolan och Axelsons Gymnastiska Institut. Vidareutbildad inom dry needling och är även certifierad massör.

Trine Jørgensen

Arbetar på kliniken på Söder. Utbildad på Naprapathögskolan. Vidareutbildad inom stötvåg och dry needling.