Martin Asker

Arbetar på kliniken på Kungsholmen. Specialiserad i idrottsmedicin och framförallt axel- och knäproblematik (Certified Sports Medicine Therapist). Doktorand vid Karolinska Institutet. Sedan 10 år lärare och ansvarig för idrottsmedicin vid Naprapathögskolan i Stockholm. Medlem i Svenska Handbollförbundets medicinska kommitté och naprapat för Svenska U-16 landslaget i handboll. Examen i muskuloskeletal ultraljudsdiagnstik. Håller kontinuerlig fortbildning för kollegor inom idrottsmedicin … Continued

Jenny Hytte

Tjänstledig. Utbildad på Naprapathögskolan. Vidareutbildad inom dry needling. Intresserad av ämnesområdet smärta.

Truls Mikkelsen Omsland

Arbetar på klinikerna på Kungsholmen och Stockholm City. Examen i muskeloskeletal ultraljudsdiagnostik. Behandlar självklart rygg- och nacke. Men hans största intresseområde är smärtor från extremiteterna: axel, armbåge, hand, höft, knä och fot. Tidigare arbetat som naprapat för AIK Fotbolls allsvenska herrlag. Fick priset ”Bästa student klinisk-praktisk” under sin tid på Naprapathögskolan.”

Fanny Skagerling

Utbildad på naprapathögskolan. Vidareutbildad inom dry needling. Intresserad av idrottsmedicin. Arbetar på kliniken i Solna  

Kalle Ramsell

Arbetar på kliniken på Hornsberg.. Utbildad på Naprapathögskolan. Intresserad av idrottsmedicin. Vidareutbildad inom dry needling, löpning och löpningsrelaterade skador. Spelar fotboll i Sollentuna FK (Div.1).    

Jennie Ekendahl

Arbetar på kliniken på Sturegatan. Examen Naprapathögskolan 1999. Vidareutbildad inom akupunktur för smärta, Karolinska Institutet. Arbetar mycket med stötvåg, akupunktur och triggerpunktsbehandling.

Karolin Palmertz Cerne

Arbetar på kliniken på Sturegatan. Naprapatexamen 1993. OMI-examen 2013 med en fördjupning av diagnostik inom klinisk ortopedisk medicin. Fystränare för Brommapojkarna , Flerfaldig vinnare av Vikingarännet, SM guld och flera övriga SM- medaljer på hastighetsskridskor.

Julia Appel

Arbetar på klinikerna på Hornsberg och Söder. Utbildad vid Naprapathögskolan. Vidareutbildad inom Dry-needling. Intresserad av idrottsmedicin.

Johan Hermansson

Arbetar på kliniken på Hornsberg. Utbildad på Naprapathögskolan. Vidareutbildad inom akupunktur för smärta och dry needling, Akupunkur akademin.

Lisa Öqvist

Arbetar på kliniken på Sturegatan. Utbildad på Naprapathögskolan och Axelsons Gymnastiska Institut. Vidareutbildad inom stötvåg och dry nedling och är även certifierad massör.